Klub info

Kørevejledning - Klik her:

Kontakt:
Holsted Golfklubs Sekretariat

holstedgolfklub@gmail.com

Kontorets åbningstider

fra 1 april til 31 oktober

Mand. fra 10-12

Tirsd. fra 9-12.00

Onsd. fra 12.30-14,30

Fred. fra 13-14

Tors/Lør/Søn. lukket

Etablering af banen:

Det var den daværende gårdejer – ejer af Holsted Tørrestation og golfspiller - Søren Larsen, som i 1999 på privat initiativ åbnede golfbanen på sine marker nord for Holsted By. Både Ester og Søren Larsen havde meldt sig ind i nabogolfklubben, da denne åbnede i 1994, men det varede ikke længe, før de etablerede en træningsbane på Bengården med én green og én bunker. Det udviklede sig siden til en par 3-bane med 6 huller, som blev anlagt i en juletræsplantage. I efteråret 1999 besluttede Søren Larsen at etablere en 18-huls bane. I samråd med banearkitekt, Claus Bosse gik anlægsarbejdet i gang og der blev flyttet rundt på adskillige tusinde kubikmeter jord. Etableringen af motorvejen fra Esbjerg til Kolding var gået i gang og Søren søgte om og fik indvindingstilladelse af grus, som han solgte til motorvejsprojektet. Resultatet af gravearbejdet blev et par pæne søer med både til-  og fraløb, fordi grundvandet lå højt, og disse søer udgør i dag naturlige forhindringer på banen. Ni af de 18 huller blev åbnet 1. oktober 2000, men det skete kun for prøvemedlemmerne i en klub, som reelt/officielt ikke eksisterede. Lørdag d. 11. august 2001 blev det officielle indvielsesslag på 18-huls banen slået af daværende Folketingets formand, Ivar Hansen. Februar 2012 blev Ester og Søren Larsen æresmedlemmer af Holsted Golfklub.

Holsted Golfklub stiftet:

Holsted Golfklub blev officielt stiftet d. 1. november 2000 og 1. december 2000 godkendte DGU klubben som medlem. Først i 2003 stiftede klubbens aktive spillere Holsted Golfklub som en selvstændig golfklub. Klubben stod for medlemmerne og Søren Larsen tog sig af driften af golfbanen. I 2012 overtog Holsted Golfbane Aps banen. Klubben indgik en lejeaftale med baneejer og står nu selv for drift, vedligehold og forbedringer af 18 hullers banen, 9-hullers pay & play banen, driving-range, indspils-område og putting-green. Klubben står for driften af klubhuset, simulatorgolf og en mindre pro-shop.