Golfkørekortet inden sommerferien.

Golf er hygge, frisk luft og motion – en sport for dig og hele familien! Og en fantastisk måde at møde nye venner på! Vi skal nok sørge for at introducere dig/jer for en verden af glade mennesker og god atmosfære.

Holsted Golfklub starter begynderhold torsdag d. 12. august 2021 kl. 16.30 og tilbyder prøvemedlemskab til nybegyndere der ønsker at prøve golfspillets udfordringer og oplevelser. I samarbejde med klubbens pro-træner bliver du ført gennem alle golfspillets facetter, slagteknik, teori mm. Et prøvemedlemskab koster 500,- kr. og gælder indtil du har taget golfkørekortet. Når du har taget golfkørekortet og melder dig ind som fuldgyldig medlem i Holsted Golfklub fratrækkes de 500,- kr. dit første kontingent.

Vi mødes ved klubhuset.

Begynderudvalget

Aktiviteter i klubben

Så er der igen åbnet op for spil, husk at overholde anbefalingerne fra sundhedstyrelsen.

Tirsdags pigerne spiller mandag kl.17 tirsdag kl 9

Onsdag Senior Herrer kl. 9

Onsdagsklubben Kl. 17 (for alle der har lyst)

Fredag kl 9 ofte holdspil ( for alle, kommer du fra en anden klub må du selvfølgelig gerne spille med)