Greenkeeper
Ny fairway op langs hul 2 på lille bane
Ny fairway op langs hul 2 på lille bane
Her ses det nye græs på hul 2 på lille bane
Udsigten fra 3 tee på lille bane
Udsigten fra 3 tee på lille bane
Her ses udsigten fra 3 tee på lille bane efter at det er blevet flyttet. Dette har gjort at der er et mere frit indspil til hele greenen.
Det nye græs ved siden af hul 5 på stor bane
Det nye græs ved siden af hul 5 på stor bane
De nye træer ved tee 8 på lilel bane
De nye træer ved tee 8 på lilel bane
Her ses den lille plads, hvor de frivillige har plantet nogle træer fra skoven og et par stiklinger fra nogle buske. Det er meningen at der skal komme et borde-bænkesæt op på et tidspunkt.
Nysået græs bag 5 green på stor bane
Nysået græs bag 5 green på stor bane
Her har de frivillige værert ude med jord og nogle græsfrø, for at udbedre skaderne fra skovningsmaskinerne.
starten på et nyt teested ved hul 7 på lille bane
starten på et nyt teested ved hul 7 på lille bane
De frivillige er startet på at etablere et nyt teested på hul 7 på lille bane.

Info om banen:


Nu da vi for alvor er ved at mærke, at det er blevet efterår, er vi ved at klargøre banen til den kommende vinter. Dette betyder, at vi går i gang med at klargøre vintergreens, samt ændrer lidt i klippehøjderne på banen, for at græsset bliver mindre stresset. Det er også kommet en hel del vand på det seneste, hvilket gør det svært at klippe greens, da enkelte er ekstremt våde eller at der ligefrem står søer på dem. Vi tager mest muligt hensyn til greens, som har disse problemer. Men det er ikke altid at det kan lade sig gøre at klippe dem.


I Uge 41 vil vi gå i gang med at prikke greens, og evt give dem lidt mere sand, hvis vejret eller tilllader det. Dette gøres for at give luft til græsrødderne samt øge dræningen, så regnvandet der måtte komme kan komme lidt hurtigere væk igen :)


Klippe højder:

Greens: 5 mm

Forgreens: 12 mm

Teesteder: 12 mm

Fairways: 18 mm

Semi rough: 45 mm

Høj rough bliver klippet 2-4 gange om året


Vintergreens bliver klippet ned til 6-7 mm


Problemer med Bellis

Der har igen i år været problemer med Bellis blomster flere steder på banen. Efter at Bellis har fået kemi, så er mange af fairways blevet godt begrænset af mængden af Bellis blomster.

Men enkelte teesteder og forgreens, er også plaget af bellis og andet tokimbladet ukrudt. Det er planen at disse også skal have lidt kemi i starten af oktober, hvis vejret ellers tillader det.


Hilsen Greenkeeperen

Jeg kunne godt tænke mig at alle jer golfspillere ville hjælpe mig med at gøre banen endnu bedre. Nemlig ved at lægge jeres tørv tilbage ude på fairways, samt rette nedslagsmærker op på greens.


For en god ordensskyld har jeg fundet 2 videoer som viser hvordan man hhv lægger tørv på plads og retter nedslagsmærker op :)


https://www.youtube.com/watch?v=7VeP5yhzg20


https://www.youtube.com/watch?v=OQx2N2U1BBA
God tur ude på banen og tak for jeres hjælp


Med venlig hilsen jeres greenkeeper Bo

Projekt træfældning/genplantning

Det nye græs gror rigtig fint på det stykket mellem hul 2 og 3 på lille bane, og er nu helt åbent for spil. Det vil blive klippet som fairway.

Carsten har også fået plantet lidt træer og buske i det fræsede stykke bag green på hul 7 på den lille bane, samt fået sået en stribe med blomster bag greenen på hul 6 på lille bane. Det ser altsammen ud til at komme rigtig flot.

De frivillige er også kommet i gang med at etablere et nyt platform til teestedet på hul 7 og 8 på lille bane. Samt at de også er gået i gang med at jævne de spor ud efter skovningsmaskinen, der har kørt bagom greenen på hul 5 på den storebane.


Vi er ikke helt klar over hvornår de kommer og fliser alle de stammer, der ligger mellem de to haller.

Nyt projekt startes i dag d. 7/10

Det drejer sig om at jævne den vold mellem søen og grøften på hul 2.

'); fbq('track', 'PageView');