Greenkeeper
Rød teested på hul 7
De frivillige har været i gang med at udvide nogle teesteder. Her ses det røde teested på hul 7, som er blevet "drejet" så det kommer til at pege ud mod fairwayen.
Rød teested på hul 8
Rødt teested på hul 8 bliver udvidet mod højre, således at spillerne, får et friere udsyn uden om træerne.
Gult teested på hul 14
Det gule teested på hul 14, bliver udvidet, og flere træer og buske bliver fældet, så spillerne får lidt mere plads.
Rødt teested hul 2
Rødt teested på hul 2, bliver flyttet lidt til højre og forhøjet
Gult teested hul 2
Det gule teested på hul nr 2, er ved at være godt etableret med græs. Vi har dog fundet ud af at jorden har sat sig noget ujævnt, så vi skal ind og rette det lidt til, så vi venter med at tage det i brug til næste sæson.

Er der nogen, som vil hjælpe

Jeg står og mangler 2-3 frivillige, der vil køre en runde til vores teesteder 1-2 gange om måneden, og reparere slaghuller. Der forgår med en bil, med lidt sand og græsfrø. Jeg skal nok vise jer hvordan jeg gerne vil have at det skal gøres.

Skriv en mail til mig, hvis du ønsker at hjælpe med at holde banen pæn.

Min mail adresse er greenkeeperholsted@gmail.com

Hilsen Greenkeeperen

Info om banen:

Banen er lukket når der er frost.

De første tegn på vinteren er kommet. Vi er i gang med at forberede det sidste ved vintergreens.

Sommergreens bliver lukket, når jeg bliver sendt hjem den 15 dec. Måske lidt før, hvis der kommer længerevarende frost.

Klippe højder:

Greens: 8 mm                        Bliver klippet 4-5 gange om ugen

Vintergreens 8 mm                Bliver klippet 1-2 gange om ugen

Forgreens: 12 mm                  Bliver klippet 1-3 gange om ugen

Teesteder: 12 mm                  Bliver klippet 1-3 gange om ugen

Fairways: 21 mm                   Bliver klippet 1-2 gange om ugen

Semi rough: 45 mm               Bliver klippet 1 gang om ugen

Høj rough bliver klippet 2-4 gange om året

Jeg kunne godt tænke mig at alle jer golfspillere ville hjælpe mig med at gøre banen endnu bedre. Nemlig ved at lægge jeres tørv tilbage ude på fairways, samt rette nedslagsmærker op på greens.

For en god ordensskyld har jeg fundet 2 videoer som viser hvordan man hhv lægger tørv på plads og retter nedslagsmærker op :)

God tur ude på banen og tak for jeres hjælp

Med venlig hilsen jeres greenkeeper Bo

Problemer med Bellis

Rigtig mange af bellis og mælkebøtterne er døde, som følge af kemi.

Og de sidste steder har også fået endnu en gang, så i løbet af de næste uger, skulle de gerne bukke under.

Der er dog kommet lidt nye rundt omkring, men ikke i så stort omfang som tidligere.

Hilsen Greenkeeperen

Carsten har vundet prisen som en af "Hverdagens Golfhelte 2022"

DGU og GF forsikring afholder hvert år en konkurrence, hvor man kan nominere de frivillige i golfklubberne i DK til prisen som en af hverdagens golfhelte. Og jeg synes bestemt at Carsten har gjort sig fortjent til at blive indstillet. Fordi Carsten yder en gigantisk indsats i klubben. Han er nu blevet valgt til at være en af vinderne af prisen.

https://www.golf.dk/hverdagens-golfhelte . Her kan I læse artiklen, der blev skrevet fra arrangementet, som Carsten var med i som en del af hans præmie.

Kæmpe tillykke til Carsten

Hilsen jeres Greenkeeper.