Banen

Midlertidig lokalregel

Da der udføres banearbejde på hul 2, er midlertidig lokalregel gældende indtil arbejdet er fuldført.

Der er opsat blå afmærkning, som giver frit drop ud af området efter gældende regler.

Match Kalender 2021

Lørdag 30 Oktober

Danske Bank Match

Søn.28 Nov.

Gløgg Match

Søn.26 Dec.

Nytårsmatch

se mere på golfbox

Juniorer

Ribe Amts Junior Tour(RAJT)

Rajt er færdigspillet for i år.

Det blev til i alt 6 runder på forskellige baner i vores område.

Vi har haft juniorspillere med ved alle runder i år, og også fået præmier og point med hjem til klubben.

Tak til alle deltagende juniorer for jeres indsats og spilleglæde. Det har været en fornøjelse at følge jer til stævnerne.

Også en tak til forældre og bedsteforældre for god opbakning.

Der bliver også RAJT-matcher til næste år, så jeg håber vi ses til en ny god sæson, uden restriktioner.

Jeg kan her kun opfordre flere af vore juniorer at deltage. Det er en god måde at møde andre golfere på og prøve andre baner.

På vegne af juniorudvaldet

Carsten Møllgaard

Fra Bestyrelsen

Information fra bestyrelsen

Super tilbud til nye medlemmer som har DGU kortet,

Meld dig ind i dag og få resten af 2021 og hele 2022 for kun 4.900 kroner.

..........................................................

Til nye medlemmer der ikke har kortet endnu er der et super godt tilbud .

Meld dig ind som prøvemedlem nu

for 500 kr. og få spilleretten til Pay and Play banen samt faciliteterne Udslag, Puttegreen, indspil  med det samme så kan du spille hele vinteren lige så meget du lyster, og selvfølgelig er du pr. auto med på det første nybegynderhold i 2022